Yalova Üniversitesi    termal@yalova.edu.tr 0226 815 56 27

'HER YÖNÜYLE DİYABET GÜNÜ ' PROGRAMI DÜZENLENDİ.

Yalova Üniversitesi Termal Meslek Yüksekokulu "Her Yönüyle Diyabet Günü "etkinliğiyle önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.Rektörümüz Prof.Dr.Mehmet Bahçekapılı'nın katılımıyla Termal Otel Konferans Salonu'nda gerçekleşen programın açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı ve Tıp Fakültesi Kurucu Dekanı Prof.Dr.Vefik Arıca gerçekleştirdi.  Termal Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Bülent Yiğit  konuşmasını yaptı.Etkinlik kapsamında çeşitli konuşmacıların da katılımıyla gerçekleşen programın moderatörlüğünü Öğr.Gör.Mustafa Yığılıtaş gerçekleştirdi.Programda ;Prof.Dr.Emin Murat Akbaş,Dr.Öğr.Üyesi Taner Adıgüzel,Dr.Öğr.Gör.Vesile Adıgüzel,Öğr.Gör.Fahri Köroğlu,Öğr.Gör.Fatma Yeşil ve Uzman Diyetisyen Mert Aşit katılımcılara diyabetle ilgili önemli bilgiler paylaştı.Termal Toplum Sağlığı Merkezi'nden Dr.Aslı Tanış ise Organ Bağışı konusunda sunum gerçekleştirdi."Farkında Ol, Sağlıklı Ol"sloganıyla düzenlenen etkinlik ,diyabetle ilgili farkındalığı artırmayı hedefleyerek, katılımcılara sağlıklı yaşam konusunda rehberlik etti. Değerli misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.