Yalova Üniversitesi    termal@yalova.edu.tr 0226 815 56 27

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yalova Üniversitesi birinci sınıflara yönelik oryantasyon programı Termal Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleşti.

Birinci sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı  Termal  Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Oryantasyon programına Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Rasim Çetik, SKS Şube Müdürü Mehmet Purtul, Kariyer Merkezi’nden Öğr. Gör. Sevim Gezegen Ünlü ve Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat katılım sağladı.

Öğrencilerin yoğun olduğu programda Öğrenci İşleri Daire Başkanı Rasim Çetik, akademik takvim, ubs kullanımı, derse devam, not ağırlıkları, not ortalamaları ve bağıl sistemden bahsederken, SKS Daire Başkanı Mehmet Purtul, üniversite yemekhane sistemi,kampüs kart başvuru ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgi verdi. Yalova Üniversite Kariyer Merkezi adına söz alan Öğr. Gör. Sevim Gezegen Ünlü, üniversite staj olanaklarından, Kariyer Kapısı’ndan ve olası iş imkânlarından söz etti. Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat öğrenci konseyinden söz ederek sosyal medya kullanımı üzerinde durdu.

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu tarafından yeni akademik yılının açılış konuşması yapıldı. Yeni öğrencilere açılış dersi niteliğinde olan konuşmada, Yalova Üniversitesi’nin kurumsal kimliğine ve kurumsal kültürüne vurgu yapıldı.